header_careers_new

Karriere

Start din karriere

image_compass_new Start din karriere hos itelligence.

itelligence er IT full service provider og en af de stærkeste partnere for virksomheder, der ønsker at implementere en SAP løsning. Vi kan tilbyde en udfordrende og international karriere, og vores mål er både at rekruttere meget erfarne medarbejdere og helt nyuddannede medarbejdere til vores traineeprogram.

Traineeprogram for nyuddannede:
Vi har opbygget et rigtig godt traineeforløb, der giver dig en unik ballast i forhold til din fremtidige karriere. Du vil blive oplært af de bedste SAP konsulenter i Norden og følger et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor dine kompetencer opbygges via ’on-the-job’-training og kurser.
Vi har haft trainees i en årrække og har løbende justeret uddannelsen. Det gør vi forsat, så den lever op til dine forventninger, SAP’s nye produkter og markedets krav.

Erfarne industri og SAP konsulenter
Hos itelligence arbejder vi med forskellige karrieremodeller, der gør det muligt at tilpasse jobprofilen til din individuelle situation. Vi arbejder med værktøjer som karrierehjulet og itelligence growthouse, der gør det muligt for dig og vores øvrige medarbejdere at forfølge både faglige og ledelsesmæssige udfordringer.

Opnå dine mål hos os!

Vær med til at gøre dig selv, vores virksomhed, og ikke mindst vores kunder, endnu bedre ved at blive en del af itelligence.
Vi vil meget gerne diskutere dine karrieremuligheder hos itelligence og din forespørgsel bliver naturligvis behandlet strengt fortroligt.
Er du klar til en karriere hos itelligence? Send din ansøgning og CV til vores HR afdeling!  

SAP Gold Partner
 • view
  Online medarbejderbrochure Tag et kig i vores online medarbejderbrochure (på engelsk). Hent brochure
 •  

 • download
  itelligence medarbejderbrochure Hent brochure (på engelsk). Download pdf
 •  

 • download
  Image magazine som pdf Hent magazine (på engelsk). Download pdf
 •  

Maria Tunyogi
Danmark Din kontaktperson Maria Tunyogi
Head of HR & Communication Nordic Region
Telefon +45 2543 8845 Send email